Trouble viewing images

Montanagirl

Bigger Hammer
Joined
Nov 6, 2009
Messages
93
Location
Kalispell, Montana
First Name
Laurie
Willys Model
Pickup
Willys Year:
1962
#1
anyone else having trouble with the gallery? I was able to add photos successfully, but more often than not I am getting an image of a black box with red letters where the photo should be. I'm logged in now and still cannot view any photos. . . wierd. . .
 

Pete

Founder/Owner
Staff member
Administrator
Joined
Sep 17, 2009
Messages
6,286
Location
Hailey, Idaho
First Name
Pete
Willys Model
Wagon
Willys Year:
1960
#2
Montanagirl said:
anyone else having trouble with the gallery? I was able to add photos successfully, but more often than not I am getting an image of a black box with red letters where the photo should be. I'm logged in now and still cannot view any photos. . . wierd. . .
Hmmm... seems to be working ok at this end.

When you click on an image, it is supposed to pop up in the foreground with the forum behind dimmed. When you hold your mouse over the image, you should get a nav bar to move through the slides.

Can you give me some more info, like your browser and verson, and maybe a screen shot of what it looks like when it doesn't work?

With this maybe I can help sort out the problem-

Pete
 

Pete

Founder/Owner
Staff member
Administrator
Joined
Sep 17, 2009
Messages
6,286
Location
Hailey, Idaho
First Name
Pete
Willys Model
Wagon
Willys Year:
1960
#4
Montanagirl said:
This is a screen shot . . let me check on browser, etc.
Give it a try now Montanagirl... you will probably need to reload the page in your browser to clear the cache.

Pete
 
Top